Політична реклама

З листопада пасажири не їздитимуть у потягах без сусідів

1234 1
З 1 листопада в залізничних касах введуть вагонний продаж квитків. Це означає, що реалізація місць починатиметься з одного вагона кожного типу (СВ, купейний, плацкартний). У випадку, якщо у вагоні типу залишиться менше 9 місць, відкривається для продажу наступний вагон цього типу, - повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

За дорученням Генерального директора Володимира Козака, з 1 листопада цього року вводиться автоматизоване регулювання реалізації місць в залежності від заповнювання вагонів. 

Незадіяні вагони поїзда будуть відчеплені і введені до складу поїздів, на які буде існувати підвищений попит. Таким чином залізничники оперативно коригуватимуть кількість вагонів у поїзді, орієнтуючись на попит у перевезенні пасажирів.

 

6 Жовтня, 2011 16:47
Дзвінка нарешті. може хоч тепер легше буде квитки купувати.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!