З листопада у Львові можна буде безкоштовно покататися на рейковому велосипеді

2288 0
Майстри разом із волонтерами з Німеччини розробили спеціальну конструкцію за допомогою якої можна буде проїхатися колією, що пролягає через парк «Знесіння». Для цього на конструкцію треба буде поставити власний велосипед.
фото: setwalls/oboi20

фото: setwalls/oboi20

Рейковий велосипед вже майже готовий, пише Zaxid.net.  На думку закордонних експертів, 32 гектари львівського парку «Знесіння» не використовують на повну.  

«Ваш парк дуже красивий, він схожий на великий ліс посеред міста. У цього парку є дуже високий потенціал, і ми здивовані, чому він не популярний серед львів'ян», - розповіла волонтерка з Німеччини Пеггі Ладе.

Рейковий велосипед поставлять на колію 2 листопада і проїхатись ним можна буде безкоштовно. Кататись можна буде давньою залізничною віткою довжиною майже 8 км. Проте велосипед курсуватиме лише між станціями Підзамче та Личаків і не щодня, бо цим маршрутом ще досі курсує поїзд.    

Львівський велосипед - пробний варіант. Своїми руками його сконструював інженер Олександр. У Німеччині рейковий велосипед виглядає трохи по-іншому. Майстер каже, що принцип дії простий - головне поставити власний ровер на конструкцію і крутити педалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!