Політична реклама

З листопада в Україні розпочинається реєстрація на пробне ЗНО-2013

1715 0
З 01 листопада 2012 року розпочинається реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

Реєстрація проводитиметься до 30 листопада на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Пробне тестування проведуть навесні 2013 року. Як і раніше, ця послуга – платна: ціна 89 грн. (за кошти фізичних і юридичних осіб).

Абітурієнти матимуть змогу вибрати такі  предмети:

•    на 23 березня: українська мова та література, біологія, фізика, російська мова, всесвітня історія, одна з іноземних мов: англійська, німецька, французька або іспанська (за вибором);

•    на 30 березня: математика, історія України, хімія, географія, світова література.

Зазначимо, що у Львівській області пункти пробного тестування будуть відкриті у всіх адміністративних одиницях.

Участь у пробному тестуванні дозволить побачити процедуру ЗНО, максимально наближену до сертифікаційної, попрацювати з тестовими зошитами та бланками відповідей, навчитись ефективно розподіляти час, визначити свій результат за шкалою 100-200 балів серед результатів інших учасників, психологічно адаптуватись в нових умовах.

Всю необхідну інформацію щодо ЗНО-2013 можна знайти на сайтах:

•    Українського центру оцінювання якості освіти – www.testportal.gov.ua;
•    Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти – www.lvtest.org.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!