Пляжний сезон у Києві поки не починатимуть

1316 0
Служби мають перевірити територію на вибухонебезпечні предмети.
Фото: Наш Київ

Фото: Наш Київ

Обслуговування пляжів і зон відпочинку Києва проводять у штатному режимі, однак пляжний сезон поки не розпочинатимуть. Про це повідомляють в комунальному підприємстві «Плесо». 

Невдовзі на територіях пляжів та зон відпочинку міста Києва розпочнуть обстеження дна акваторій на наявність вибухонебзепечних предметів. В умовах воєнного стану та заради безпеки громадян відвідувати ці місця не радять. 

Читайте також: У Києві відкривають дитячі садочки. Перелік та адреси 

«Нас все частіше запитують, чи буде в цьому році пляжний сезон. Пояснюємо. Обслуговування пляжів та зон відпочинку Києва проводяться у штатному режимі, однак з міркувань безпеки пляжний сезон поки не розпочинаємо», – пояснюють у КП. 

Водночас обслуговування об’єктів підприємства здійснюється у штатному режимі, працівники перебувають на робочих місцях, розпочинаються лабораторні дослідження води поверхневих водойм та питної води.

Нагадаємо, Київ виділяє кошти і розпочинає реконструкцію та капітальний ремонт житлових будинків, приміщень соціальної інфраструктури столиці, пошкоджених обстрілами росіян. На це в столиці з бюджету виділять майже 600 мільйонів гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!