З нагоди Дня Незалежності на Сихові відбувся відеомапінг «Обличчя Незалежності»

1850 0
На фасаді Храму Різдва Пресвятої Богородиці, у Львові, під час відеомапінгу показали обличчя осіб, які творили Незалежність України
фото олега кохана

фото олега кохана

У Львові відзначають 27-му річницю Незалежності України. Вчора, 25 серпня, на фасаді Храму Різдва Пресвятої Богородиці, що на Сихові, відбувся відеомапінг «Обличчя Незалежності». Під час відеомапінгу коротко відтворено у світлинах роль молоді в процесі державотворення України, передає прес-служба ЛМР.

«Під час відеомапінгу були зображені історичні постаті, а також сучасні, молоді люди, які загинули за волю та незалежність України, зокрема, Юрій Вербицький. Музика для відеомапінгу написана композиторами Усеїном Бекіровим та Ігорем Мельником», – зазначила Марта Іванишин, директор ЛКП «Культурно-освітній центр ім. О. Довженка».

Нагадаємо, вчора на площі Ринок на фасаді Ратуші відбувся відеомапінг, над яким працювали два відеохудожники – Володимир Стецькович та Роман Дзвонковський. Під час відеомапінгу були ілюстровані історичні факти про Україну з 1991 року.

Фото Олега Кохана


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!