З нагоди Різдва патрульні у Львові роздаватимуть подарунки

1674 0
6 січня о 19:00 Патрульна поліція Львова проведе акцію «Різдво», мета якої підняти настрій мешканцям міста. Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції Львова.
фото: facebook.com

фото: facebook.com

В середу, 6 січня, з 19 години, патрульні у шапках Санта Клауса роздаватимуть частунки львів’янам в Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького , на Головному залізничному вокзалі та на Автовокзалі, що на вулиці Стрийській.

«Завжди сумно у Різдво працювати чи бути в дорозі. У цей час так хочеться бути у теплому колі сім‘ї. Інколи звичайна усмішка та увага може підняти настрій», - йдеться в повідомленні.

Окрім привітань з Різдвяними святами, патрульні нагадають, що треба бути законослухняними. Така ж акція відбудеться і в інших містах України, де працює патрульна поліція.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!