На українсько-польському кордоні буде окрема смуга руху для автомобілів

3265 0
Львівська митниця ДФС повідомляє, що у зв’язку із проведенням 26-31 липня 2016 року Світових Днів Молоді у Кракові будуть створені окремі смуги руху для автомобілів та автобусів.

За домовленістю митних та прикордонних служб української та польської сторін, в автомобільних пунктах пропуску на кордоні з Республікою Польща зони діяльності митниці будуть визначені окремі смуги руху автомобілів та автобусів для подорожуючих на, або з святкувань Світових Днів Молоді, які будуть позначені логотипом «СДМ» («SDM»).  

Одночасно інформуємо, що з метою швидкої ідентифікації для пріоритетного пропуску транспортних засобів та подорожуючих на СДМ, на лобовому склі автомобіля чи автобуса повинна бути розміщена етикетка з логотипом «СДМ» («SDM»).

Нагадаємо, з нагоди Євро-2016 для українських вболівальників уже створювали окрему смугу руху на кордоні з Польщею.

Зазначимо, Світовий День Молоді у Кракові передбачає 4 зустрічі та молитви з Папою, а також фестиваль молоді, численні зустрічі, конкурси, обговорення, територію сповіді та ін. Більшість учасників проживатимуть у сім’ях краків’ян, а харчування відбуватиметься у кафе та ресторанах міста чи пересувних точках.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!