Політична реклама

З наступного року львів`яни більше не платитимуть за тепло влітку

1031 1
Сьогодні, 10 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради, було прийнято рішення про скасування двоставкового тарифу, також було скасовано ухвалу «Про визначення виконавця житлово-комунальних послуг» та існуючий тариф на послуги теплопостачання. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Ухвала була проголосована більшістю голосів – 53 голоси.

Як зазначено в ухвалі, ухвала вступає в силу 30 квітня 2012 року, тобто після завершення опалювального сезону.

«Цього року ми без проблем розпочали опалювальний сезон. Дякую тепловикам, районним адміністраціям, працівникам ЛКП, двоставковому тарифу та  існуючому тарифу на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій.  Це все дало комунальникам ресурс на проведення ремонту та обслуговування житлового фонду», - повідомив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимир Олійник.

10 Листопада, 2011 19:30
Гiсть Щож,тепер опаленню взагалi триндець;-ранiше хоч якiсь ремонти робили,а тепер офiцiйно не буде нiяких ремонтiв -взимку,бо не можна без опалення, влiтку-бо нема грошей,бо люди не платять...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!