Політична реклама

З наступного року реєстрація нерухомості стане безкоштовна

1000 0
Внесення до новоствореного Державного реєстру прав на нерухоме майно, зареєстрованих до 1 січня 2013 року, буде безкоштовним.

Про це в ефірі «5 каналу» повідомив заступник директора департаменту Державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Укрдержреєстру Анатолій Лещенко, - пише "zaxid.net"

«Якщо говорити про державну реєстрацію, то справді сплачується мито, але якщо ми говоримо про ті права, яки були зареєстровані раніше, до 1 січня 2013 року, вони реєструються безкоштовно. Існує заявочний принцип, особа має заявити свої права, тобто має бути подана заява», – пояснив Лещенко.

Як повідомлялось, за прогнозами Спілки фахівців з нерухомого майна України, ринок нерухомості зупиниться щонайменше на два місяці у зв’язку з набуттям чинності з 1 січня 2013 року реформи у сфері державної реєстрації нерухомого майна.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!