У Львові подорожчає холодна вода

2556 0
Нацкомісія підвищила тарифи на холодну воду для деяких водоканалів, у тому числі і для львівського.
Фото: nastol.com.ua

Фото: nastol.com.ua

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, підвищила тарифи на водопостачання і водовідведення на 2018 рік для низки водоканалів України. Про це повідомляє УНІАН.

Згідно з рішенням, «Львівводоканал» отримав тариф на водопостачання на рівні 7,09 гривні/кубометр (зростання на 10,61%) та водовідведення – 3,62 гривні/кубометр (зростання на 5,85%). 

Читайте також: В Україні зростуть тарифи на електроенергію

«Остаточне затвердження нового тарифу очікується на наступному відкритому засіданні Нацрегулятора орієнтовно у січні 2018 року, а діяти нові тарифи почнуть у лютому. Очікується, що тариф після коригування зросте орієнтовно на 8-9%», – повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ЛМКП «Львівводоканал», інформує прес-служба ЛМР.

На зміну тарифів вплинули зміна витрат на оплату праці, вартості електричної енергії, ставок податків, курсу валют та інші фактори.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!