Політична реклама

З наступного року випускники ВУЗів отримають більше шансів на працевлаштування

1672 0
З 01.01.2013 року набуде чинності нова редакція Закону України «Про зайнятість населення», за якою випускники вищих навчальних закладів отримають більше шансів на перше робоче місце на ринку праці.

Згідно з Законом роботодавець, який працевлаштує на перше робоче місце випускників ВНЗ за направленням територіальних органів у сфері зайнятості населення,  отримає компенсацію фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за відповідну особу за місяць, за який такий внесок сплачений. Про це йдеться на сайті Верховної ради України.

Але працевлаштування таких випускників має бути строком не менше ніж на два роки.

Нагадаємо, що згідно з законом України «Про зайнятість населення» студенти отримають право проходити стажування на платній основі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!