Політична реклама

З наступного року з'явиться можливість декларувати доходи через Інтернет

913 0
З 1 січня люди матимуть змогу заповнювати та направляти до податкової служби декларацію про майновий стан і доходи через Інтернет. Про це повідомляє прес-служба ДПС.

Щоб користуватися послугою платник податків повинен буде мати електронний ключ цифрового підпису, який можна отримати в акредитованому Центрі сертифікації ключів при ДПС і його регіональних представництвах, та відповідне програмне забезпечення, що можна безкоштовно завантажити з веб-порталу податкової.

Слід зазначити, на офіційному сайті податкової вже з’явився спеціальний банер, у якому детально пояснюється порядок заповнення декларації та її додатків.

Створення декларації складатиметься з трьох простих кроків. Перш за все платнику пропонуватиметься обрати відповідну категорію – «фізична особа-підприємець» або «громадянин», потім варіант збереження заповненої декларації – у паперовому чи електронному вигляді. І вже після цього перейти безпосередньо до заповнення документа.

Після внесення усіх необхідних даних та скріплення їх цифровим підписом декларація за бажанням платника або надсилатиметься до податкової, або зберігатиметься для друку у паперовому вигляді.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!