Політична реклама

З наступного тижня трамвай №6 їздитиме по Городоцькій

1521 0
З наступного тижня трамвай №6 курсуватиме по вул.Городоцькій у напрямку з залізничного вокзалу. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

8 та 9 вересня на вул. Городоцькій, 55-57 (біля церкви Анни) прокладатимуть тимчасову колію та контактну мережу. У зв’язку з цим від сьогодні, 7 вересня, з 15:00 год. і до 22:00 год. 8 вересня половина проїзної частини вул. Городоцької, 55-57 буде закрита для руху транспорту. ЛКП «Львівелектротранс» прокладе частину тимчасової колії, яка з’єднає стару трамвайну колію та нову, яка була прокладена у процесі реконструкції вул. Городоцької, і трамвай №6 зможе курсувати по вул. Городоцькій у напрямку від залізничного вокзалу.

З наступного тижня трамвай №6 курсуватиме так: з залізничного вокзалу по Городоцькій на вул. Липинського, а з вул. Липинського по вул.Хмельницького, вул.Підвальній, вул.І.Франка, вул. Вітовського, Київській, Бандери і на вокзал.

Нагадаємо, що у Львові тепер їздить оновлений трамвай № 4

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!