З наступного тижня трамвай № 6 повернеться на свій маршрут

1743 0
ЛКП «Львівелектротранс» проводить роботи для повернення трамвайного маршруту №6 до стаціонарного режиму роботи.
Фото: ltdaily.info

Фото: ltdaily.info

Нагадаємо, зараз трамвай №6 від центру курсує до вул. Торф’яної (проміжні зупинки вул. Гайдамацька, вул. Городницька – Фабрика «Динамо»). При відновленні маршруту у тому ж напрямку трамваї повернуться на зупинки: Станція «Підзамче» - вул. Остряниці – вул. Промислова – вул. Волинська – Трамвайне депо – На вимогу – Фабрика «Світанок» - вул. Городницька – вул. Миколайчука.

«Роботи повинні бути завершені до 15 жовтня, але ми бачимо реальну можливість встигнути до понеділка, 13 жовтня. Наші робітники працюють фактично цілодобово: вдень заготовляють розтяжки, а вночі проводять їх монтаж. При таких темпах дійсно можливо встигнути раніше, однак не слід забувати, що безпека руху та наших пасажирів – це найосновніше завдання. Тому при тестуванні у вихідні ми знатимемо остаточно день відновлення маршруту. Зрештою, головне, щоб маршрут, який так потрібен нашим пасажирам, був нарешті відновлений», – зазначає директор ЛКП «Львівелектротранс» Сергій Васільєв, інформує прес-служба Львівської міськради.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!