Політична реклама

З наступного тижня у Львові похолодає. Але літо обіцяють спекотним

1534 0
Наступного тижня температура повітря у Львові опуститься на кілька градусів. Водночас, літо буде ще спекотнішим, ніж минулого року.

За прогнозами синоптиків, кількість спекотних днів цього літа буде вищою, ніж у минулому році. Про це свідчать спільні тенденції зміни температурного режиму - повідомляє ZAXID.NET.

«Я можу з упевненістю говорити про те, що за будь-яких умов літо буде спекотним», — повідомив на брифінгу директор Гідрометцентру Микола Кульбіда. Кульбіда зазначив, що про це свідчать загальні тенденції зміни температурного режиму. За його словами, кількість спекотних днів цього літа буде вищою, ніж у минулому році. Також Кульбіда додав, що Гідрометцентр відзначає найбільш ранній початок купального сезону на Дніпрі.

«Температура води в Дніпрі на сьогоднішній день складає 18 градусів, і можу сказати, що це, напевно, за післявоєнний період — температурний рекорд щодо такої ранньої дати досягнення такої температури води. Саме тому купальний сезон саме на Дніпрі почався дуже рано в порівнянні з попередніми роками», — сказав він.

Кульбіда зазначив, що, найімовірніше, температура води в Дніпрі в майбутньому буде тільки підніматися. Він також спрогнозував, що вода в Чорному та Азовському морях досягне позначки 18-20 градусів через 2-2,5 тижні.

Раніше повідомлялося про те, що надзвичайно спекотна для кінця квітня — початку травня погода, перевищила рекордні для Києва показники температури повітря за кілька останніх десятиліть.

А поки, за прогнозами синоптиків, найближчим часом львів'яни можуть сподіватися на спад спеки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!