Політична реклама

З нового року перевізники Львова обговорять підвищення тарифів

1352 0
Асоціація перевізників Львова ініціює розгляд питання про погодження нового тарифу на проїзд у другій половині січня 2014 року.

Про це повідомили у прес-службі Асоціації перевізників Львова.

В Асоціації зазначають, що питання тарифу за проїзд в громадському транспорті є актуальним з грудня 2012 року, і з порядку денного його ніхто не знімав.

«Розрахунки вартості проїзду в громадському автомобільному транспорті подані до Львівської міської ради в грудні 2012 року і є актуальними й досі. Бо протягом року умови роботи автотранспортних підприємств на ліпше не змінилися, а навпаки. Ми стверджуємо, що економічно обґрунтованою є вартість проїзду 3 гривні», - нагадують перевізники.

В Асоціації стверджують, що Львів – єдине місто в Україні з населенням близько мільйона людей, де вартість проїзду в громадському транспорті становить 2 гривні.

Як наголошують в Асоціації, громадські організації перевізників офіційно звернулися до Львівської міськради і депутатів з проханням при формуванні бюджету міста на 2014 рік передбачити кошти для компенсації автотранспортним підприємствам втрат від надання безплатних послуг пільговим категоріям громадян.

«Виплата компенсацій від втрат при наданні безоплатних послуг пільговикам не означає, що не треба переглядати вартість проїзду в громадському автомобільному транспорті і збільшувати її», - заявляють перевізники.

За їхніми словами, зволікання з прийняттям рішення про погодження нового тарифу на проїзд негативно впливає на підвищення зарплат працівникам галузі, оновлення рухомого складу, підвищення якості послуг для пасажирів, впровадження новітніх технологій в обслуговування населення автомобільним транспортом.

Також в Асоціації перевізників стверджують, що в грудні цього року не звертались до органів виконавчої влади міста і депутатів з пропозицією активізувати прийняття рішення про підвищення вартості проїзду.

Як повідомляло Твоє місто міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що жодних дискусій про підняття тарифів на перевезення у Львові зараз бути не може.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!