Політична реклама

З нового року українці можуть перебувати в Росії не більше 90 діб

1477 0
З 1 січня 2014 року громадяни України та інших держав, які можуть відвідувати Росію без віз, зможуть перебувати на її території не більше 90 діб протягом півроку, якщо не продовжать термін свого перебування додатково.

Цим Федеральним законом передбачається, що термін тимчасового перебування в Росії іноземних громадян, які прибули в Російську Федерацію у порядку, що не вимагає отримання візи (у т.ч. громадяни України), не може перевищувати 90 діб сумарно протягом кожного періоду в 180 діб, інформує прес-служба Міністерства  закордонних справ.

Якщо іноземець під час свого попереднього перебування в Росії перевищив строк перебування у 90 діб сумарно протягом кожного періоду в 180 діб, йому буде заборонено в’їзд до Російської Федерації строком на 3 роки з дня виїзду з Росії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!