Політична реклама

З Нового року в'їзд у центр Львова обмежуватимуть болларди

1506 0
На вулицях Руська, Памви Беринди і Братів Рогантинців у Львові встановлюють болларди. Загалом їх встановлять п’ять.

Працювати вони почнуть вже з 2014 року, - розповів радник міського голови Львова з питань розвитку велоінфраструктури Олег Шмід.

За його словами, ті болларди, що стоятимуть на трамвайних коліях потрібно встановити до 12 грудня, адже саме тоді планують відновити рух трамваїв, які курсують центром міста.

Тому останнім встановлюватимуть боллард на вул. Братів Рогатинців.

Для початку роботи боллардів Олег Шмід вважає, що найкращий час - це новорічно-різдвяні канікули з 1 по 15 січня. «Думаю, болларди мають запрацювали відразу після Нового року і люди матимуть два тижні для того, аби звикнути до них», - додав Олег Шмід.

Щоб потрапити до центру міста, мешканцям треба зареєструватися у Галицькій районній адміністрації. Керуватиме боллардом оператор, у якого і буде цей список. «Таку базу даних ще треба зробити. Мешканців пускатимуть, але без права паркуватися у зазначений час. На початку вулиці Руської і Беринди є знаки: «Зона обмеженого паркування з 10:00 до 22:00». У цей час там нікому не можна паркуватися. Тобто вони зможуть підвести пасажира, чи забрати якісь речі», – додав Олег Шмід.

Окрім цього, він зазначив, що було б добре, якби список, кому дозволять заїжджати у центральну частину, був відкритим.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!