Політична реклама

З новою транспортною мережею Львова у маршрутках розповсюдять 200 тисяч буклетів

6640 0
Загальний тираж буклетів, які містять інформацію про нові маршрути, які діятимуть у Львові з 1 січня 2012 року, - 200 тисяч примірників. Їх вже другий день можна безкоштовно придбати у автобусах, що курсують містом. Про це медіа-порталу «Твоє місто» розповів заступник начальника управління транспорту та зв`язку ЛМР Андрій Білоус.

Як зазначив посадовець, 200 тисяч - це досить велика кількість буклетів як на Львів (дов.:станом на січень 2011 р. населення Львова становило 760 026 людей).

«Буклети розповсюджують в автобусах міста абсолютно на всіх маршрутах. Перевізники приїжджають до нас і потім роздають їх водіям автобусів для того, щоб люди могли їх потім взяти».

Нагадаємо, розповсюджувати буклети з новою транспортною схемою Львова планували у понеділок. Втім, за словами А. Білоуса, буклети "затримали у друкарні», тому це почали робити вчора, у вівторок 28 грудня.

За намірами Львівської міської ради, майже усі буклети повинні розповсюдити сьогодні. На завтра залишиться решта - 40 тисяч примірників.

Нагадаємо, з Нового року у Львові запрацює нова маршрутна мережа, яка передбачає 46 автобусних маршрутів замість 78.

21 грудня транспортна схема Львова зазнала перших змін.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!