Із Перемишля до Львова призначили ще два поїзди, якими можна повернутись під час карантину

13261 0
Поїзди прибудуть уже завтра, 25 березня.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

«Укрзалізниця» призначила ще два швидкісних поїзди Інтерсіті+ Перемишль – Київ через Львів, якими можна повернутися з Польщі до України під час карантину. Про це повідомляє пресслужба перевізника.

Читайте також: На Львівщині вводять режим надзвичайної ситуації. Що це означає

Перший поїзд відправиться із Перемишля о 13:10 25 березня під номером 716/715. Під час рейсу з Польщі поїзд робитиме зупинку у Львові та прибуде до Києва о 22:17.

Другий поїзд під номером 706/705 відправиться із Перемишля о 15:50 25 березня, також зробить зупинку у Львові й прибуде до Києва о 00:46 26 березня.

Із Києва поїзди відправляться без пасажирів. Квитки на ці поїзди можна купити тільки через онлайн-систему booking.uz.gov.ua.

Читайте також: Уряд ввів заборону на виїзд із України з туристичною метою

Додамо, що з Перемишля до України через Львів прибуло вже вісім потягів, якими на Львівщину повернулося майже пів тисячі українців.

Нагадаємо, що українців, котрі повертаються з-за кордону, закликають самоізолюватися на 14 днів, аби уникнути поширення коронавірусної інфекції. Особисті дані пасажирів передають у поліцію для контролю самоізоляції на місці проживання. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!