Політична реклама

З перевізниками, які їздять у Винники, можуть розірвати угоду

1256 0
Незадовільну роботу перевізників на маршрутах № 5а та № 36 Львів - Винники обговорили в управлінні транспорту та зв‘язку Львівської міської ради.

Чиновники акцентували увагу на вкрай незадовільній роботі перевізників на маршрутах № 5а та № 36, які обслуговують маршрут Львів-Винники, - повідомляє прес-служба Винниківської міської ради.

Люди скаржаться, що у вечірній час вони практично позбавлені можливості добиратись до своїх домівок або ж очікують на автобус понад годину.

Серед причин, які призвели до цього дискомфорту для винниківчан, чиновники називають відсутність потрібної кількості одиниць техніки, недотримання водіями затверджених графіків перевезень.

Окрім основних скарг, є претензії безпосередньо до водіїв транспортних засобів. Під час руху більшість із них курять, розмовляють по телефону, слухають музику, не видають квитків пасажирам та ставляться до них з агресивно.

Відтак  вирішили створити комісію, що фіксуватиме рух маршруток на основі графіків перевезень та контролюватиме якість роботи перевізників.

У випадку, коли ситуація не покращиться, з недобросовісними перевізниками розірвуть угоду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!