З початком безвізу патрульна поліція штрафуватиме порушників на кордонах

3779 0
Патрульна поліція Львова нестиме посилений режим служби біля кордонів, регулюватиме рух і слідкуватиме за дотриманням правил дорожнього руху та просуванням черги.
фото ілюстративне: прес-служба  ГУ ДФС у Львівській області

фото ілюстративне: прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

Безвізовий режив вступає в дію 11-го червня о 01:00.

На пунктах пропуску діятиме система талонів в черзі, де буде вказано порядковий номер, державний номерний знак та марку транспортного засобу. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова.

Якщо при перетині кордону порядковий номер не співпадатиме із чергою, патрульні оштрафують водія на 425 гривень згідно ч.2 ст.122 КУпАП за невиконання вимог регулювальника. Після того як порушника оштрафують, він повертатиметься у кінець черги.

Читайте також: Що необхідно для подорожі за кордон на авто. Інфографіка 

Загалом, в перший день дії безвізового режиму, на митних пунктах пропуску Шегині, Краковець, Рава-Руська очікують збільшення охочих перетнути кордон на 10 відсотків.

Патрульна поліція просить громадян дотримуватися правил аби не завдавати незручностей собі і оточуючим.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!