З початку повномасштабної війни росіяни випустили по Україні 3500 ракет

854 0
Додаткового розмінування потребує близько 200 тис. кілометрів квадратних території України.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

З початку повномасштабного військового вторгнення рф випустила по Україні 3500 ракет. Про це зазначив міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець, йдеться у повідомленні СтратКом.

Читайте також: За три доби два «Байрактари» знищили російської техніки майже на 27 млн доларів

За його словами, вибухи ракет супроводжуються викидами в атмосферне повітря, забрудненням ґрунтів та вод, загибеллю флори та фауни.

Близько 200 тис. кілометрів квадратних території України потребує розмінування. При тому, за півроку повномасштабної війни піротехніки ДСНС знешкодили більш ніж 186 тис. боєприпасів та понад 2 тис. авіабомб.

«Наслідки рашистських обстрілів для екології України ми відчуватимемо не одне десятиліття», – зазначив додали в СтратКомі.

Нагадаємо, за минулу добу росіяни втратили близько 450 військовослужбовців та багато техніки, зокрема понад 50 танків, бронемашин та артилерійських систем, літак, гелікоптер та 11 безпілотників.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!