Політична реклама

З початку року львів'яни зможуть безкоштовно зробити магнітно-резонансну томографію

8680 0
У Львівському обласному діагностичному центрі запрацював магнітно-резонансний томограф.

Про це повідомив головний лікар Львівського обласного діагностичного центру Роман Пукаляк, – інформує прес-служба Львівської ОДА.

Як повідомив головний лікар, 19 січня 2012 року у зв’язку із перепадами напруги вийшов з ладу гелієвий компресор, який охолоджує магнітну котушку. Тривалий час апарат був лише увімкнений у електромережу.

«Ми заправили апарат гелієм і на сьогодні він працює у тестовому режимі. Уже приїжджали сервісні інженери та налаштували систему. Тому з 1 січня 2014 року кабінет магнітно-резонансної томографії запрацює у плановому режимі», – повідомив Роман Пукаляк.

«Комп’ютерний томограф обслуговує до 20 осіб на добу, хоча і потужності аппарату, і потреба клієнтів є значно вищою. Така ж ситуація й з МРТ», – сказав завідувач рентген-відділення Андрій Козій.

У кабінеті комп’ютерної томографії працює два лікарі, ще два є у резерві.

Комп’ютерний томограф і МРТ Львівського обласного діагностичного центру обслуговує 50% від усіх пацієнтів Львова.

Послуги томографії у Львівському обласному діагностичному центрі є безкоштовними. За допомогою магнітно-резонансної томографії можна виявити усі, в тому числі й нетипові, форми туберкульозу.

Адреса центру: вул. Пекарська, 69 б. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!