У Львові відключатимуть воду на вулиці Дністерській

1940 0
Тут тривають роботи із заміни аварійної ділянки магістрального водогону.
фото: volynnews.com

фото: volynnews.com

Комунальники проклали 220 метрів поліетиленового трубопроводу діаметром 500 мм і планують завершити роботи після Великодніх свят, інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

«Під час робіт з підключення нової ділянки трубопроводу нам доведеться тимчасово припинити водопостачання будинкам на вулиці Дністерській та прилеглих до неї вулиць. Плануємо виконати вказані роботи вже після свят, щоб зменшити незручності для мешканців»,  повідомив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк.

Читайте також: Біля одного із львівських ЦНАПів встановили ліхтарі на сонячних батареях 

У першому кварталі 2017-го року ЛМКП «Львівводоканал» замінив 1800 метрів трубопроводу на аварійних ділянках.

«За минулий місяць ми відновили благоустрій за 223 адресами, з них на 84 адресах відновлено асфальтове покриття на дорозі. На даний час у нас немає протермінованих адрес з невідновленими елементами благоустрою»,  зазначив заступник директора ЛМКП «Львівводоканал» Юрій Свізінський.

Водночас розпочалися роботи щодо заміни ділянки магістрального водогону у селі Глинна Наварія. Тут прокладають 130 метрів трубопроводу діаметром 600 мм. Роботи планують завершити у першій декаді травня.

Опублікувала Марічка Мишок

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!