Політична реклама

З початку серпня перевізники Львова планують встановити вільний тариф

1295 0
Перевізники Львова обіцяють перейти з 1 серпня на вільний тариф в оплаті за проїзд, оскільки з міською владою не домовились про перегляд існуючої оплати на проїзд у 2 грн.

Представники міської влади натомість вважають, що це неможливо без оприлюднення доходів перевізників та покращення якості їхніх послуг, - інформує Zaxid.net.

На сайті Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників 15 липня оприлюднили заяву,  де зазначено, що влада Львова «блокує погодження нового тарифу, чим сприяє розвалу галузі пасажирських перевезень автомобільним транспортом в регіоні… Подальша робота за діючим тарифом економічно неможлива».

Робота пасажирського автомобільного транспорту в режимі «маршрутне таксі» дозволяє застосовувати вільний тариф, – вважають перевізники. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!