Політична реклама

З початку серпня у центрі Львова почнуть облаштовувати пішохідну зону

1385 0
У серпні буде активно відбуватися планування пішохідної зони у Львові.

На початку серпня до Львова привезуть болларди і протягом серпня буде формуватися пішохідна зон, поінформував радник міського голови з влаштування велоінфраструктури Олег Шмід, повідомяє прес-служба Львівської міськради.

На площі Катедральній парковку службових машин ліквідують. За задумом концепції на тій площі не повинно бути жодних машин.

Болларди будуть реагувати на трамваї автоматично.Також, за законом, доступ до своїх домівок повинні мати мешканці того району. У денний час вони там паркуватися не зможуть, але доступ матимуть.

На практиці це виглядатиме так: у кімнаті охорони ратуші буде монітор, пульт управління, камера, переговорний пристрій, тобто уся система, яка забезпечувати регламентований доступ. Буде електронна база автомобілів мешканців, і по номерних знаках, якщо машина зареєстрована за певною адресою і має право заїзду, її впускатимуть.

Спочатку можливо залучатимуть ДАІ, евакуатори, щоб машини при заїзді не паркували.

Нагадаємо, у серпні центральну частину міста розпочнуть переводити в режим пішохідної зони. Територія, обмежена пр. Свободи, вул. Гавришкевича, пл. Осмомисла, вул. Підвальною, Валовою – буде пішохідною зоною.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!