З початку весни у Києві висадили вже понад 1600 дерев. Фото

923 0
В столиці висаджують акації, ясени, ялини, клени, дуб тощо.

З початку весняного сезону озеленювачі районних управлінь зелених насаджень вже висадили більше 1600 дерев та понад 9500 кущів. Про це повідомляє заступник голови Київської МДА Петро Пантелеєв.

За його словами, у місті вже висадили понад 9500 кущів таких як калина, ялівець, кизильник, спірея тощо. Висаджують також квіти. 

Читайте також: 3 місця у Києві, де зацвіли сакури та магнолії

«Працівники підприємства та районних зеленбудів продовжують наповнювати місто зеленими насадженнями, оновлюючи існуючі та створюючи нові зелені зони. Висаджують акації, ясени, ялини, клени, дуб, липу, тую, клен червоний, в’яз, платан, вербу, сакуру, черемху», – пояснює він.

Нагадаємо, з 11 травня по 16 червня у кожному районі Києва проходитимуть толоки. Комунальники столиці прибиратимуть території, висаджуватимуть дерева та кущі. Містяни також можуть долучитися до організованих толок в одній з визначених локацій. З датою, місцем проведення толоки та телефоном відповідальної особи можна ознайомитись за посиланням

Фото: Київзеленбуд


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!