З понеділка Львівський перинатальний центр відновлює роботу

1354 0
У центрі проводили планову дезінфекцію та поточні ремонтні роботи.
Фото: lvivpost.net

Фото: lvivpost.net

З понеділка, 25 січня, Львівський перинатальний центр, що по вул. Дж. Вашингтона, 6, після двотижневої перерви знову прийматиме вагітних та породіль, йдеться на сторінці медзакладу.

Читайте також: Як жінці подбати про своє здоров’я після пологів

Починаючи з 11 січня у Перинатальному центрі проводили планову дезінфекцію та поточні ремонтні роботи. У понеділок, з 9.00 заклад відчиниться.

Нагадаємо, Центр закрили через проведення ремонтних робіт системи електропостачання та планову дезінфекцію. На час закриття, вагітних та роділь Львова, а також вагітних та роділь з загрозою передчасних пологів та передчасними пологами Львова та області приймало пологове відділення 3-ї міської лікарні, що на вул. Раппопорта. Вагітним з екстрагенітальною патологією та імуноконфліктною вагітністю допомогу надавали у пологовому будинку №1, що на вул. Мечникова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!