Політична реклама

З понеділка маршрутки у Львові курсуватимуть лише до 20.30?

1238 0
Вимоги перевізників Львова щодо підвищення вартості за проїзд у міських автобусах та заява щодо обмеження часу курсування маршруток до 20.30 з понеділка, 18 лютого, залишаються незмінними.

Про це Львівським новинам онлайн повідомив Іван Велійка, голова обласного осередку ВГО "Всеукраїнська асоціація автоперевізників".

За інформацією пана Велійки, заяву від Координаційного комітету повноважних представників трудових колективів та профспілкових організацій автотранспортних підприємств Львова до приймальні керівництва управління транспорту і зв'язку Львівської міськради передали ще 11 лютого.

Проте, як запевнив Іван Велійка, жодних кроків з боку міськради наразі не було зроблено. А тому уже з понеділка  перевізники готові вдатися до обмеження руху транспорту у вечірній час, а з 1 березня припинять роботу на автобусних маршрутах в час відсутності масових перевезень -- з 10-ї до 15-ї години.

А щоб транспортники не вдавалися до таких кроків, як зауважив Іван Велійка, вони чекають відповіді від міського голови Львова чи його першого заступника щодо можливості підвищення тарифу та конкретних термінів, коли це буде зроблено.

Голова обласного осередку ВГО "Всеукраїнська асоціація автоперевізників" нагадав, що перевізники міста порушують питання щодо підвищення вартості тарифу ще з квітня минулого року з огляду на зростання вартості пального та рівня мінімальної зарплати.

Нагадаємо, як заявив в. о. керівника управління транспорту і зв'язку Львівської міськради Олег Засадний, про підвищення тарифів на проїзд у міському транспорті можна буде говорити лише після того, як покращиться якість перевезень.

Натомість міський голова Львова Андрій Садовий висловився категоричніше: "На сьогодні я не вбачаю підстав для того, щоб піднімати тариф на проїзд в транспорті".

Мер також назвав заяву перевізників про наміри припиняти роботу після 20.30 "шантажем міста", повідомляють Львівські новини онлайн.

Додамо, перевізники Львова вимагають підвищення вартості проїзду в маршрутках з 2-х до 3 гривень.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!