На одному з ринків Львова з’являться додаткові місця для торгівлі

3512 0
На другому поверсі Привокзального ринку завершують роботи з облаштування нової торгової території для селян.
фото: Т. Самотій

фото: Т. Самотій

З наступного тижня на Привокзальному ринку відкриють другий поверх для селян-торговців. Територія для продажу буде облаштовані усім необхідним – електроенергією, водопостачанням та заскленими вікнами, інформує прес-служба ЛМР з посиланням на Франківську райадміністрацію.

Читайте також: Львівський ринок «Верхній Шувар» перетворюють на торгово-розважальний комплекс. Візуалізація

На ринку займаються торгівлею мешканці не лише Львівської, а й Тернопільської, Івано-Франківської, Волинської та Закарпатської областей. Тож місць на всіх охочих не вистачає, говорить начальник відділу соціально-економічного розвитку Франківської районної адміністрації Надія Петрівська: «Селяни раніше не завжди хотіли продавати на другому поверсі, адже більша ймовірність, що товар придбають на вулиці. Також скаржилися на погане освітлення і протяг. На вулиці з товаром просто так стояти не можна, тому зараз працюємо над вдосконаленням другого поверху».

Разом із другим поверхом ринок буде налічувати понад 100 місць для селян-торговців. Плата за місце залежатиме від обсягу товару продавців.

Нагадаємо, що у Львові планують впорядкувати ринок «Любінське сяйво».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!