З понеділка на ремонт закриють ще частину вул. Куліша. Схема руху

1931 0
У понеділок, 14 липня, з 08:00 закриють на ремонт ще одну частину вул. Куліша. Таким чином, вул. Куліша буде закрита на ділянці від вул. Шпитальної до вул. Медової. Через це будуть зміни в русі транспорту.
Фото: dt.uа

Фото: dt.uа

Як розповів начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків, на ремонт з 14 липня до 30 серпня заплановано закрити частину вул. Куліша на ділянці від вул. Балабана до вул. Медової. Про це tvoemisto.tv повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Тут буде замінено інженерні мережі, влаштовано дорожню основу та замощено бруківку, будуть відновлені тротуари та влаштована велодоріжка, яка загалом пролягатиме від вул. Цехової і «повертатиме» на вул.Зернову (тут велодоріжка вже облаштована)», – сказав Микола Захарків.

За його словами, на ділянці вул. Куліша від вул. Шпитальної до вул. Зернової ЛМКП «Львівводоканал» уже закінчило заміну водопровідно-каналізаційних мереж. Зараз там уже виконують дорожні роботи.

У зв’язку з закриттям нової ділянки вул. Куліша буде внесено зміни у рух громадського транспорту. Як повідомили в міському управлінні транспорту та зв’язку, міські автобуси оминатимуть закриту ділянку дороги в напрямку центру по пр. Чорновола з прямим поворотом на вул. Городоцьку, у зворотному напрямку по вул. Городоцькій – пл. Торговій – пл.Осмомисла – пл.Різні – просп.Чорновола.

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», у зв’язку із ремонтом вул. Куліша та необхідністю переключення контактної мережі на ділянці вул. Куліша – вул. Під дубом – просп. Чорновола, тролейбусний маршрут № 13 у неділю, 13 липня, не курсуватиме взагалі. А з понеділка, 14 липня, тролейбус курсуватиме так: вул. Грінченка – вул. Мазепи – просп. Чорновола – вул. Під дубом – просп. Чорновола – вул.Мазепи – вул. Грінченка.

«На час проведення ремонтних робіт тролейбус №13 у напрямку до центру міста кінцеву зупинку матиме перед мостом за перехрестям просп. Чорновола – вул. Хімічної. У зворотному напрямку кінцева зупинка буде розміщена на просп.Чорновола біля палацу культури ім. Хоткевича», – сказав начальник служби диспетчеризації та організації руху ЛКП «Львівелектротранс» Ігор Фогель.

Схема ЛМР

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!