З понеділка розпочинається набір волонтерів до ЄВРО 2012

1118 0

Охочі допомагати в організації УЄФА ЄВРО 2012™ у Львові зможуть подавати свої аплікаційні форми вже з понеділка, 12 вересня 2011 року. Про це повідомляє прес-служба ЛМР із посиланням на департамент «ЄВРО 2012».  

Анкета буде розміщена на офіційному сайті приймаючого міста www.uefaeuro2012.lviv.ua у розділі «Волонтеру».

Основною цільовою аудиторією, з якою працюватимуть добровольці – вболівальники та туристи, які перебуватимуть у місті під час Турніру. Добровольці будуть першими особами, які зустрічатимуть та проводжатимуть гостей у Львові під час Турніру, першими особами, до кого вони звертатимуться та проситимуть про допомогу чи пораду, будуть медіаторами між культурами, а отже, - обличчям міста. Оскільки спортивний волонтаріат відрізняється від соціального, екологічного, які є сьогодні поширеними, одне із наших завдань як співорганізаторів Турніру не тільки відібрати, але й забезпечити відповідну підготовку волонтерів, - розповів директор департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради Олег Засадний.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!