Політична реклама

З понеділка у Львові працюватимуть евакуатори

1532 0
З 26 березня у Львові машини, що стоять у недозволеному місці, забиратимуть евакуаторами. Евакуацію здійснюватимуть, як заявив міський голова Львова Андрій Садовий, коли через авто не буде можливості прибирати чи коли машина перешкоджатиме руху транспорту, - інформує прес-служба Львівської міської ради.

«З понеділка будемо евакуйовувати машини, які стоять у недозволеному місці. Ми не будемо за це брати гроші. Евакуація здійснюватиметься, коли нема можливості прибирати чи коли є перешкода руху транспорту», - зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, відповідну ухвалу прийняли на сесії Львівської міської ради у лютому цього року.

Таке рішення прийнято, зважаючи на численні звернення громадян та для усунення перешкод під час прибирання міста та для забезпечення життєдіяльності міста.

Примусове переміщення транспортних засобів з допомогою автомобілів евакуаторів здійснюватиме управління муніципальної дружини та ЛКП «Львівелектротранс».

Як поінформували у ЛКП «Львівелектротранс», дозвіл на застосування евакуаторів в першу чергу скоротить час вимушених простоїв трамваїв у випадку паркування автомобілів на трамвайних коліях, чи ДТП.

Нагадаємо, 22 березня активісти ініціативи  "Дайте пройти", провели перший рейд, в ході котрого клеїли на машини, які були припаркові не за правилами дорожнього руху та заважали проходу пішоходів, наліпки з написом "Мені плювати на всіх! Паркуюсь, де схочу!".

Додамо, учасники групи вимагають у влади Львова повернути евакуатори для очищення тротуарів від припаркованих автомобілів та штрафувати порушників. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!