Із понеділка у Львові увімкнуть опалення

3495 1
Вже від шостої ранку тепло подадуть до всіх житлових будинків.
ілюстративне фото: kurs.if

ілюстративне фото: kurs.if

Із понеділка, 22 жовтня, з 6:00 у Львові розпочнеться опалювальний сезон для населення та інших категорій споживачів. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: В Україні удосконалили умови отримання субсидій. Що змінилося

«В опалювальному сезоні 2018-2019 року ЛМКП "Львівтеплоенерго" подаватиме опалення до більше 1600 житлових будинків, 198 освітніх та 46 медичних закладів. ЛКП "Залізничнетеплоенерго" подаватиме опалення до 524 житлових будинків, 42 закладів освіти і 6 медичних установ», – повідомив заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак.

Читайте також: Офіційно: в Україні подорожчав газ для населення

Нагадаємо, що раніше опалення планували ввімкнути тижнем раніше, проте середньодобова температура повітря повинна бути меншою 8 градусів тепла. Також цього тижня у Львові ввімкнули опалення всім освітнім закладам


Читайте також:
19 Жовтня, 2018 20:07
666 ... готуймо дєнєжку ... гей -гей - гей ! ... ото наскокали ! ... куб газу = 8,58 грн. ... це зрада , перемога чи просто конкретне
"миздубули" ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!