Політична реклама

З понеділка у схему руху громадського транспорту Львова внесуть зміни. Схема

2855 0
З понеділка, 24 червня, у Львові розпочинають ремонтувати ділянки доріг вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6, відповідно до співпраці міста та ЄБРР. На час ремонтних робіт буде внесено зміни у рух громадського транспорту.

Зокрема, як повідомили в прес-службі Львівської міської ради, 24 червня на ремонт закривають вулицю Городоцьку. У зв’язку з закриттям вулиці Городоцької за зміненим маршрутом курсуватимуть трамваї №6 та №7.

Так, трамвай №6 їхатиме з вул.Миколайчука (Липинського) по вул.Вітовського на залізничний вокзал та у зворотному напрямку. Трамвай №7 курсуватиме з Погулянки до вул. Миколайчука (Липинського). Змін по схемах руху зазнають 17 автобусних маршрутів (№№6а, 7, 9, 12, 15, 17, 20, 25, 28, 29, 30, 31, 34, 36, 41, 49, 51).

 «Основні вулиці, по яких будуть курсувати автобуси за зміненими схемами, це вул.Шпитальна – вул.Раппопорта з виїздом на Ярослава Мудрого та вул.Городоцьку – це один напрямок. А інший –буде відкрито пр.Свободи для громадського транспорту, автобуси повертатимуть на Гнатюка у напрямку від центру. До центру вони курсуватимуть з вул.Городоцької по вул.Шептицьких - Устияновича – Бібліотечній з виїздом на вул.Дорошенка. Це все стосується вул.Городоцької», - розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко.

1 липня на ремонт закривають вул. Коперника. У зв’язку з закриттям вул. Коперника, трамваї №2 та №10 їхатимуть по вул. Вітовського. Трамвай №1 не курсуватиме. Трамвай №9 курсуватиме з залізничного вокзалу по вул. Вітовського на пл. Соборну та у зворотному напрямку. Будуть змінені схеми руху 7 автобусних маршрутів (№№15, 21, 24, 42, 43, 45, 48).

«Планується, що 21-й маршрут, який має кінцеву зупинку біля школи №40, їхатиме до вул.Університетської по вул.Дорошенка. Інші маршрути будуть здійснювати об’їзд закритої ділянки по вул.Вітовського і Нечуй-Левицького», - розповів Ігор Собенко.

8 липня на ремонт закривають вул. Хмельницького та Замарстинівську. У зв’язку з закриттям вул. Б.Хмельницького та вул. Замарстинівської не курсуватимуть трамваї №4 №5 та №6. Трамвай №7 їздитиме з Погулянки на вул. Кн.Ольги. Змін у схемах руху зазнають 2 автобусні маршрути (№9, 20). «Ці маршрути оминатимуть закриту ділянку по вул. Хімічній, Куліша», - розповів Собенко.

Відтак, після закриття усіх чотирьох ділянок з 8 липня трамваї курсуватимуть так:

•             маршрут №1 не курсуватиме

•             маршрут №2 їхатиме з вул.Коновальця на вул.Пасічну через вул.Вітовського

•             маршрут №3 курсуватиме без змін

•             маршрут №4 не курсуватиме

•             маршрут №5 не курсуватиме

•             маршрут №6 не курсуватиме

•             маршрут №7 їхатиме з Погулянки на вул.Кн.Ольги

•             маршрут №9 курсуватиме з залізничного вокзалу по вул.Вітовського на пл.Соборну

•             маршрут №10 курсуватиме з залізничного вокзалу на вул.Пасічну по вул.Вітовського

•             маршрут №11 курсуватиме без змін.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!