Політична реклама

З питань житлового господарства львів'яни можуть звертатись в центр адміністративних послуг

1193 0
У Львові працює Центр надання адміністративних послуг, куди може звернутись кожен львів’янин зі своїми проблемами чи запитаннями.

У зверненнях найчастіше порушувались питання житлового господарства, - повідомляє прес-служба Львівської міськради. Найчастіше громадяни звертаються з вимогами надання житла, переселення з аварійного або непридатного житла, ремонту житлового фонду: дахів, ліфтів, внутрішньо будинкових інженерних мереж тощо.

Актуальними є проблеми модернізації, реконструкції житлового фонду. Переважна більшість городян, які потребують поліпшення житлових умов, у нових економічних умовах не мають можливості придбати нове житло, а тому шукають можливості поліпшувати свої житлові умови шляхом модернізації та реконструкції старого житлового фонду, звертаючись до управління архітектури за відповідними висновками і дозволами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!