Політична реклама

З серпня львів'янам обіцяють відновити видачу закордонних паспортів у звичному режимі

1380 0
У електронних джерелах інформації з’явились пропозиції приватних осіб про надання послуг з термінового отримання закордонного паспорта. Державна міграційна служба у Львівській області закликає громадян не довіряти аферистам

Обставини, за яких зараз є тимчасова затримка із видачею паспортів громадян України для виїзду за кордон, не пов’язана з місцевими чи суб’єктивними причинами, - повідомляє прес-служба ГУ ДМСУ у Львівській області.

Держава змінила завод, який виробляє бланкову продукцію. Паспорти виготовляють не у Львові, а в Києві. Впливу на пришвидшення терміну виготовлення паспорта київським заводом-виробником не може мати жодна фірма, жодна посадова чи приватна особа у Львові.

Окрім того, чинне законодавство передбачає особисту присутність громадянина як при здачі документів, так і при їх отриманні, – наголошується у повідомленні.

Паспорти почали надходити у Львівську область, у першу чергу це паспорти оперативного виготовлення. Виробники обіцяють до кінця липня ліквідувати затримки і розпочати виробництво у звичайному режимі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!