Політична реклама

З серпня туристичні автобуси на кордоні пропускатимуть втричі швидше

1476 0
Автобуси з організованими туристичними групами більше не стоятимуть у чергах в автомобільних пунктах пропуску. З 1 серпня вступить в дію норма закону, яка передбачає пришвидшення контролю на пунктах пропуску втричі.

Як заявив підполковник Ігор Матвійчук, заступник начальника штабу Львівського прикордонного загону, зараз прикордонники витрачають по 40 хвилин, аби оглянути один автобус.

Служба повертається до того механізму, який діяв під час Євро-2012 і скоротити час перебування автобуса з туристами до 15 хвилин, - сказав підполковник Матвійчук.

Основна вимога -- група із не менш як 10 осіб й інформація від туристичної фірми про прибуття автобуса з усіма необхідними даними про пасажирів і туристів.

Інформацію про прибуття автобуса потрібно подати до пункту пропуску не менш як за 24 години. Потрібно вказати назву організатора міжнародного перевезення, юридичну адресу, електронну адресу туроператора, номер телефону контактної особи, туристичний маршрут, номер автобуса, дата і час прибуття до пункту пропуску, прізвища й імена кожного пасажира, громадянство, місяць і рік народження, серія й номер паспорту.

Натомість турфірма має отримати підтвердження від пункту пропуску через електронну пошту. Тут буде вказаний найзручніший час для прибуття автобуса і смуга руху.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!