Політична реклама

З вересня подешевшав проїзд в поїздах

972 0
У зв’язку з новим календарним коефіцієнтом індексації вартості проїзду у пасажирських поїздах, що вступив у дію з 1 вересня, проїзд залізницею став дешевшим.

Новий календарний коефіцієнт індексації вартості проїзду у пасажирських поїздах – 1,02, діятиме до 30 вересня. У літній період діяв коефіцієнт 1,07.

Під зазначену індексацію підпадають квитки на усі категорії вагонів (СВ, купейні, плацкартні, загальні, у перший, другий і третій клас швидкісних поїздів), крім приміських поїздів.

Наприклад, на період до 30 вересня (при дії коефіцієнту 1,02) базова вартість проїзду швидкісними електропоїздами Інтерсіті (+) (в понеділок, вівторок і середу) у 2-му класі складатиме: за напрямком Київ–Харків – 234,42 грн, Київ–Львів – 261,23 грн, Київ–Донецьк – 312,10 грн. У першому класі відповідно в напрямку Київ – Харків складатиме 334,53 грн, Київ–Львів – 375,76 грн, Київ–Донецьк – 446,62 грн.

Крім того, величина вартості квитка коригується коефіцієнтом по календарних періодах і днях тижня. Так, на четвер і суботу встановлено зниження вартості проїзду на 10% від базової вартості, а на п’ятницю і неділю – підвищення на 10%.

При оформленні квитка на електропоїзди Інтерсіті (+) у напрямку «туди і зворотно» застосовується знижка в розмірі 10% від вартості проїзду.

З 1 жовтня по 24 грудня буде застосовуватися коефіцієнт індексації 0,93.

Джерело: ЗІК

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!