Політична реклама

З вересня у Львові ремонтуватимуть перинатальний центр

1420 0
З вересня у Львівському обласному державному перинатальному центрі розпочнуть масштабні ремонтні роботи. Близько року центр не зможе повноцінно працювати.

Його працівників долучатимуть до роботи в інших закладах міста та області, а тим, хто не виявить такого бажання, виплачуватимуть 2/3 від зарплати, - пише Zaxid.net.

За словами головний лікар обласного клінічного перинатального центру Лариса Янів, над ремонтом працюватимуть інтенсивно, щоб це тривало менше року.

Лікарі будуть працювати за запитом медичних установ Львова та області за бажанням, їм виплачуватимуть зарплату.

Заступник директора департаментуохорони здоров'я Львівської ОДА Ірина Микичак наголосила, що всі пологові відділення у місті та області повинні працювати на час закриття перинатального центру.

Щоб не зменшувався доступ жінок до медичної допомоги, стаціонари будуть підсилені працівниками перинатального центру. Буде посилено службу екстреної медичної допомоги медицини катастроф. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!