Політична реклама

З вересня у Львові знову можуть припинити постачання гарячої води

1460 0
3 вересня ПАТ «Львівгаз» передбачає відключення газу «Львівтеплоенерго», якщо «Львівтеплоенерго» не домовиться із НАК «Нафтогаз України» про виділення лімітів. Про це сьогодні, 28 серпня, під час прес-конференції повідомив начальник управління з експлуатації газового господарства м. Львова ПАТ «Львівгаз» Павло Сербан.

«Ми не знаємо, який стан домовленостей між «Львівтеплоенерго» і «Нафтогазом України», але станом на сьогодні ліміти їм не виділені. Зараз вони отримують газ без лімітів. Для того, щоб не було відключення, ми просимо, щоб вони вирішили це запитання», – сказав Павло Сербан.

Він зазначив, що на сьогодні на Львів виділено 381 тис. м кубічних природного газу на добу, а споживає місто – 648 тис. м кубічних, тобто щодоби Львів понадлімітно споживає 267 тис, із них 218 тис. – «Львівтеплоенерго».

Павло Сербан сказав, що ліміт в 1,07 млн метрів кубічних «Львівтеплоенерго» отримало для виробництва електроенергії. «На сьогодні вони спожили 700 тис, тобто їм цього достатньо, але для того, щоб виробляти гарячу воду їм цих лімітів недостатньо, і цих лімітів немає з травня», – розповів він. Павло Сербан сказав, що за спожитий понаднормовий газ «Львівтеплоенерго» повинен розплатитися.

Він зазначив, що сьогодні в «Львівтеплоенерго» направлені приписи із попередженнями, що у випадку, якщо не буде ліміту газу на першу декаду вересня, припинять газопостачання.

Нагадаємо, 10 серпня ПАТ «Львівгаз» обмежив подачу газу до ТЕЦ-1 та 15-ти котелень.

Джерело: Захід нет

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!