Політична реклама

З весни українці зможуть оформлювати Green Card у Києві

1321 0
З 1 березня 2012 року оформлення диверсифікаційних імміграційних віз до США для українців здійснюватиметься в Україні. До цього часу такі процедури проводились виключено у Посольстві США у Польщі

Як повідомили «Коментарям» у прес-службі Посольства США в Україні, перші співбесіди будуть проводитися з українськими громадянами, які стали переможцями розіграшу Лотереї ДВ-2010 (також відомої як Лотерея Green Card).

У посольстві зазначають, що для того аби пройти співбесіду на отримання диверсифікаційної візи, українським громадянам більше не потрібно буде їхати до Посольства США у Варшаві, Польща, як того вимагали попередні процедури.

«Аплікати, яким було призначено співбесіду до 1 березня 2012 року, повинні діяти згідно інструкцій, які їм надіслав Консульський центр Кентуккі (КЦК), і проходити співбесіду у Варшаві або у Києві, як зазначено в інструкціях. Просимо зауважити, якщо співбесіду на отримання диверсифікаційної візи для апліканта вже було призначено у Посольстві США у Варшаві, його/її справу не буде передано до Києва, і аплікантові доведеться проходити співбесіду у Варшаві», - йдеться у повідомленні посольства та додали, що реєстрація на участь у Лотереї Green Card ДВ-2012 вже закінчилася.

Уся детальна інформація щодо отримання диверсифікаційних віз та інструкціями з підготовки до співбесіди є на офіційному сайті Держдепартаменту США.
ТЕГИ: подорожі

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!