З вулиці Гнатюка евакуйовуватимуть припарковані авто через Хресну ходу

2036 0
Мерія просить мешканців не паркуватися сьогодні на вулиці.
Фото: inlviv.in.ua

Фото: inlviv.in.ua

У зв'язку з Хресною ходою, яка сьогодні, 11 березня, пройде Львовом, міська рада заборонила паркуватися на вулиці Гнатюка. Оголошення з проханням звільнити вулицю від автотранспорту опублікував Lviv.com на своїй сторінці у Facebook. У повідомленні йдеться, що припарковані авто будуть евакуйовуватися.

Нагадаємо, що за маршрутом Хресної ходи поліція ситуативно перекриватиме рух транспорту. Водіям радять оминати вулиці, якими проходитиме Хресна хода та не паркувати автомобілі вздовж маршруту.

Маршрут Хресної ходи:

Віряни вирушать від вулиці Винниченка, 22 (храм святого Архистратига Михаїла) – вул. Підвальна – пл. Митна – пл. Соборна – пл. Галицька – пл. А. Міцкевича – просп. Свободи (проти руху) – вул. Академіка В. Гнатюка – пл. Генерала Г. Григоренка – вул. Листопадового Чину – пл. Святого Юра, 5 (Собор святого Юра).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!