За 100 днів повномасштабної війни над Львівщиною збили понад 20 ворожих ракет і 11 безпілотників

1605 0
У жодному разі не можна фотографувати чи знімати на відео підозрілі літальні об’єкти. Натомість можна повідомили у чат-бот «Шось летить».
Фото умовне, з відкритих джерел

Фото умовне, з відкритих джерел

За 100 днів повномасштабної війни Сили ПвК «Захід» збили у небі над Львівщиною 23 крилаті ракети та 11 безпілотників ворога. Очільник Львівської ОВА Максим Козицький зазначає, що йдеться лише про дані у Львівській області, проте загалом Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України працює у 8 областях на заході України. 

Мешканців області закликають надалі не ігнорувати сигнали про повітряну тривогу. Щоразу, коли лунає сирена, є небезпека, отже треба йти в укриття. Окрім цього, нагадують про те, що в жодному разі не можна фотографувати чи знімати на відео підозрілі літальні об’єкти. Натомість про них можна повідомили у чат-бот «Шось летить».

Читайте також: 100 діб повномасштабного вторгнення росії в Україну. Якою є ситуація на фронті

Нагадаємо, що чат-бот працює на території всієї України. Від 2 квітня ним скористалися 35 тисяч користувачів. Останнім часом все більше повідомлень надходить з Дніпропетровської, Миколаївської та Одеської областей. А також традиційно – із Львівщини, Рівненщини, Волині та Івано-Франківщини.

Загалом із початку повномасштабного вторгнення росія вже втратила 30 950 військових та 1367 танків. Детальніше про втрати противника читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!