За 10 днів роботи камери зафіксували 9 тисяч порушників швидкості на Львівщині

1971 0
Камери в селі Солонка та місті Буськ запрацювали 30 грудня.
Фото: Патрульна поліція України

Фото: Патрульна поліція України

За 10 днів 2021 року відеокамери зафіксували 9 тисяч порушників швидкісного режиму на Львівщині. Про це повідомляє патрульна поліція Львівщини.

«Камери автоматичної фіксації порушень, які наприкінці року встановили в селі Солонка та місті Буськ на трасі Київ — Чоп, зафіксували за 10 днів цього року 8988 порушників швидкісного режиму», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що через перевищення встановленої або ж необрання безпечної швидкості у 2020 році на території Львівської області зареєстрували 3161 ДТП, з них – 698 із постраждалими. У цих ДТП загинули 99 людей.

Читайте також: У Львові демонтували комплекси для фіксації порушень ПДР

Нагадаємо, що 30 грудня на Львівщині повноцінно запрацювали камери, які фіксують порушення ПДР. На підставі зафіксованого порушення формуватимуть адмінпостави від імені департаменту патрульної поліції і з платіжними реквізитами для оплати штрафу. Наступного року на дорогах Львівщини планують встановити ще 29 комплексів для фіксування порушень правил дорожнього руху. Де їх планують встановити, читайте у матеріалі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!