За 4-5 років в Україні обіцяють відремонтувати всі дороги

2506 0
Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що через 4-5 років усі дороги України будуть хорошої якості.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Про це Володимир Омелян повідомив під час Міжнародного економічного форуму у Львові, який стартував сьогодні, 3-го листопада.

«Ми міняємо психологію будівництва доріг. Через 4-5 років Україна матиме усі хороші дороги. Ми перейдемо до будівництва європейських автобанів», – зазначив міністр інфраструктури. За його словами, наступного року в українські шляхи вкладуть «мінімум 40 мільярдів гривень».

Додамо, нещодавно після огляду працівники Нацполіції та Служби автомобільних доріг визначили найгірші ділянки доріг Львівщини.

Нагадаємо, у Львові стартував ХVI Міжнародний економічний форум, який триватиме два дні та об’єднає низку експертів, посадовців, підприємців, реформаторів – загалом майже 1500 гостей. Окрім того, вітальне слово під час Форуму матиме Президент України Петро Порошенко.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!