За час карантину у Львові оштрафували 38 порушників режиму

2124 0
Перед Великоднем, очікують в ЛМР, їх кількість зросте.
Фото Марії Стахів

Фото Марії Стахів

Від початку встановлення у Львові правил карантину, ухвалених міським штабом із оперативного ухвалення рішень щодо коронавірусу, мобільні моніторингові групи виявили 38 порушників. Про це розповідає заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ Ірина Маруняк, передає пресслужба ЛМР.

Читайте також: Чи пускають без масок у львівські супермаркети. Відео

Порушували правила карантину власники закладів, власники ринків, на яких склали відповідні протоколи, що скерують до суду для адмінстягнення.

Як розповів Юрій Діль, начальник управління безпеки міста, у Франківському районі за останній тиждень складено 5 протоколів за порушення умов карантину. В основному порушення стосуються відсутності засобів індивідуального захисту, відсутності роз'яснення для людей тощо.

«Очікуємо наплив стихійної торгівлі перед Великоднем. Тому вже зараз цьому приділяють велику увагу», – каже Юрій Діль.

Читайте також: Двох чоловіків на Львівщині вперше оштрафують за порушення режиму самоізоляції

Нагадаємо, мобільні групи створені при районних адміністраціях Львова. До їх складу входять представники поліції, держспоживслужби, управління надзвичайних ситуацій, представники відділу соціально-економічного розвитку, Муніципальної варти. Мобільні групи працюють впродовж цілого дня.

Нагадаємо, у Львові посилили правила карантину.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!