За добу Львівщина відправила понад 120 тонн гуманітарного вантажу

2014 0
Подекуди виникають труднощі із доставкою гуманітарного вантажу.
Фото: Олександр Хоменко

Фото: Олександр Хоменко

За минулу добу із Львівщини в області України, де точаться бойові дії, відправили понад 120 тонн гуманітарної допомоги. Про це сьогодні, 7 березня, повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Гуманітарні вантажі відправили у Київську, Чернігівську, Запорізьку, Миколаївську області та на Донбас.

Максим Козицький закликав сусідні та інші держави надалі надавати нам гуманітарну допомогу і продукти довготривалого зберігання, щоб звідси ми могли передавати все на фронт. Щоправда, подекуди виникають труднощі із доставкою гуманітарного вантажу.

Читайте також: Де переселенцям у Львові знайти житло. Адреса, контакти

«Водії, які мають від 18 до 60 років, повинні бути мобілізовані, тому перетин кордону для них заборонений. Але існує два легальні моменти, як це можна зробити. По-перше, зареєструватися у системі «Шлях», а, по-друге, звернутися до керівника прикордонної служби щодо можливості таких перевезень», – каже Максим Козицький.

Нагадаємо, що із Львівщини в інші області, де тривають бойові дії, щоденно відправляють тонни гуманітарної допомоги. Половина з цього вантажу надходить з-за кордону. На сьогодні є потреба у водіях, які готові перевозити вантаж з-за кордону на Львівщину і розвозити по Україні, особливо в нічний час. Небайдужих водіїв просять зголошуватись за коротким номером 112, якщо на території інших областей чи з-за кордону – 032 259 60 31.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!