За добу на Львівщині трапилося чотири аварії

1866 0
Дві з них – на автошляху Львів – Шегині.
Фото: narodna-pravda.ua

Фото: narodna-pravda.ua

За добу на Львівщині трапилося чотири аварії пригоди. Про це повідомляють на Фейсбук-сторінці Патрульної поліції Львівської області.

Читайте також: Чому надземні переходи не зроблять Львів кращим

Учора вдень на автошляху Львів – Шегині зіткнулися три транспортних засоби: Shkoda, ВАЗ та Audi. Медики госпіталізували водія першої автівки, а також водія і пасажира другої до Мостиської районної лікарні. На тій же дорозі, біля села Гостинцеве сталася ДТП між автомобілем Audi, якою керував іноземець, та транспортним засобом Ford. Водія останньої госпіталізували. 

Ще одна ДТП трапилася біля населеного пункту Гамаліївка на трасі Київ – Чоп між автомобілями Ford та Volkswagen Passat. Пасажирку Ford забрали до лікарні. Натомість на автодорозі Львів – Краковець, біля села Наконечне Перше 46-річний водій автомобіля Ford наїхав на перешкоду. Чоловіка відвезли до Яворівської районної лікарні, а інші пасажири відмовилися від госпіталізації.

Читайте також: Я прийшов — авта нема. Як у Львові забрати машину зі штрафмайданчика

Додамо, що винуватців та остаточні причини автопригод наразі встановллють слідчі. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!